Corent NV

Strijbroek 2

2860 Sint-Katelijne Waver

T +32 (0) 15 31 82 01

F +32 (0) 15 31 85 50

E info@corent-nv.be

 

Ondernemingsnummer: 435.470.315

Toelichting

kiwis  

Corent nv is een loonverwerkend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verpakken van groenten en fruit. Het bedrijf beschikt over een modern en uitgebreid machinepark. Daardoor kan het vele soorten verpakkingen leveren voor een heel gamma producten. Flow-pack, verpakking op schaal en in net behoren tot de mogelijkheden die het bedrijf, met tal van uitvoeringen, bedrukkingen en etiketteringen aanbiedt. De producten die worden ingepakt zijn eigendom van de klant; het verpakkingsmateriaal meestal van Corent nv zelf. Het bedrijf heeft een eigen vloot van vrachtwagens. In samenspraak met de klant kunnen de producten afgehaald en terug gebracht worden.

Corent nv staat voor kwaliteit, innovatie en flexibiliteit. Deze begrippen zijn sleutelmomenten in het proces van verpakking en in de logistieke ondersteuning daarbij. Het bedrijf werkt volgens een streng kwaliteitssysteem van autocontroles, productietoezicht en beheersing van stockage. Al sinds jaar en dag beschikt Corent nv over een BRC-certificaat, met behaald resultaat A. De machines en verpakkingsmaterialen zijn onderworpen aan de hoogste eisen in de voeding. Het machinepark wordt voortdurend up to date gehouden door de nodige innovaties uit te voeren, conform de kersverse tendensen op de markt. Corent nv probeert zo een pas en klaar antwoord te geven op nieuwe vragen en wensen van klanten.

magazijn  

Corent nv telt een 65-tal gemotiveerde medewerkers en heel wat jaren ervaring. Als een sterk team legt het bedrijf de nodige souplesse aan de dag om kort op de bal te spelen en in nauwe samenspraak met de klant de gewenste verpakkingen voor groenten en fruit aan te bieden.